Ejendomsservice i Vanløse​ og resten af København

Mangler du et pålideligt firma til at varetage din ejendomsservice, så er vi de helt rigtige til jobbet! Hos MR. CLEAN APS tilbyder vi dig at udføre service af ejendomme i din boligforening til en ganske overskuelig pris og i super kvalitet. Vi arbejder også i Brønshøj og resten af Storkøbenhavn.

Hvad indebærer ejendomsservice

Når man vælger at få et professionelt firma til at stå for ejendomsservice, så kan man selv slippe for alle de sure pligter, som hører sig med, når man har en bygning der skal vedligeholdes. Vi sørger for at samtlige udendørsarealer bliver vedligeholdt, lige såvel som alle indendørsarealer. Ved at hyre os til opgaven, så slipper du for selv at skulle klippe hæk i haven, rengøre fællesarealer og vaske trapper. 

Vi klarer det hele med et smil.​

Få et godt tilbud

Vi giver gerne vores kunder et uforpligtende tilbud, hvis dette ønskes. Vi kommer gerne forbi og ser på bygningen, og tager en snak med vores kunder om, hvad det er for ting, de ønsker gjort i forbindelse med ejendomsservice. Sammen tilpasser vi en aftale, som bliver skræddersyet til Jeres behov, sådan at Jeres bygning bliver holdt i tip top stand.

Ring til os allerede i dag på telefon 20 16 20 76, hvis du ønsker at indgå en aftale omkring ejendomsservice.

Vores nye kunder får
​50% rabat ​​den første måned!