Erhvervsrengøring til små og store firmaer

Få glæde af vores mangeårige erfaring og høje standarder

Erhvervsrengøring kan dække mange ting, men du kan være sikker på, at vi kan hjælpe med din opgave, lige meget hvad den er.

Hos Mr. Clean ApS har vi stor erfaring og høje standarder, så du er garanteret et fantastisk resultat, hver gang du hyrer os til erhvervsrengøring. Vores kundebase kommer fra området omkring Rødovre, København og Frederiksberg.

Mange muligheder for erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring kan se ud på mange måder, og vi kan tilpasse vores ydelser til dine behov. Nogen vælger, at vi kommer forbi til en grundig rengøring en gang om ugen, mens andre for eksempel foretrækker, at der foretages let rengøring hver dag, og så en hovedrengøring en gang hver anden uge.

Hvad du vælger, er helt op til dig, men vi stiller gerne vores mangeårige erfaring til rådighed, når der skal laves en plan. Vi kan hjælpe dig med at vurdere, hvad den bedste løsning er for dig og din virksomhed.

Hvor kan vi hjælpe med rengøring?

Vi kan hjælpe med rengøring de fleste steder, og vi laver især meget kontorrengøring, men vi kommer også ofte steder som:

  • Butikker
  • Værksteder
  • Institutioner
  • Fabrikker
  • Lagerbygninger

Lige meget hvor dit firma passer ind, så sender vi vores dygtige og grundige medarbejdere, som altid kommer ud i alle krogene, så jeres arbejdsmiljø er rent og lækkert.

Skal vi lave en aftale?

Rengøring til erhverv er vores speciale, og hvis du også vil nyde godt af vores erfaring, så lad os tage en uforpligtende snak om dine behov og vores priser.

Her kan du altid få et godt tilbud til en god pris.

Kontakt os allerede i dag på telefon 20 16 20 76, eller send os en e-mail på info@mrcleanren.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller for yderligere information

Har du brug for professionel rengøring, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din rengøring. Vi har mange tilbagevendende kunder som vi værner om, og kundetilfredshed er et vigtigt aspekt i vores arbejde.

Har du behov for yderligere information om vores arbejde, er du velkommen til at tage kontakt til os enten på telefon 20 16 20 76 eller via vores e-mail info@mrcleanren.dk.

Skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MR. Clean ApS

Skjulhøj Allé 53, 2720 Vanløse
Få rutevejledning her

CVR: 43349236

Telefon: 20 16 20 76

E-mail: info@mrcleanren.dk

Få 50% rabat

Vores nye kunder får ​​50% rabat ​​den første måned! Klik her for at læse mere om vores ydelser.