Erhvervsrengøring i topklasse til lave priser

Mangler du et dygtigt rengøringsfirma til at stå for din erhvervsrengøring, så kan vi hos MR. CLEAN APS hjælpe dig rigtig godt på vej. Vi kan tilbyde dig den mest professionelle erhvervsrengøring og kontorrengøring, sådan at din virksomhed kan komme til at skinne strålende rent hver eneste dag. Vi tilbyder primært erhvervsrengøring i Vanløse, Brønshøj og resten af København.

Få erhvervsrengøring efter dine behov

Når du vælger at lade os stå for din erhvervsrengøring, så kan vi tilbyde dig en række af forskellige ydelser, så du kan tilpasse din helt egen rengøring, sådan at den opfylder din virksomheds behov. Vi kan tilbyde individuelle løsninger med både let og grundig rengøring, alt efter hvor meget de forskellige lokaler anvendes. 

Derudover tilbyder vi hjælp til alt fra rengøring af kontorfællesskaber til fabrikker og lagerbygninger. Alt efter hvad, der ønskes i forbindelse med rengøringen, så sørger vi altid for at lokalerne er flotte og rene efter endt rengøring.​

Pålidelig og personlig rengøring for erhverv

Igennem vores firma vil du få en pålidelig samarbejdspartner, når det kommer til erhvervsrengøring. Vores personale er punktlige og pålidelige, så vi sørger altid for, at jobbet bliver klaret til den aftalte tid og altid i den bedste kvalitet. Vi sørger for, at der bliver skabt et rart arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere, når først vi har været forbi.

Spar 50% på rengøring den første måned

Kontakt os i dag og få 50% på alt rengøring den første måned. Vi tilbyder også gerne et uforpligtende tilbud på en længervarende aftale med erhvervsrengøring. Kontakt os på telefon 20 16 20 76 eller e-mail info@mrclean-rengoring.dk.

Mr Clean arbejder i Vanløse og København af kontorer, fabriks- og lagerbygninger etc.​​

Vores nye kunder får
​50% rabat ​​den første måned!