Flytterengøring for boligforeninger, private og erhverv

Hos MR. CLEAN APS tilbyder vi flytterengøring for private og erhverv. Vores rengøringsfirma samarbejder med mange boligforeninger, og vi har alle typer af kunder i blandt andet Vanløse, Brønshøj, København og Storkøbenhavn samt andre steder.

Grundig flytterengøring efter håndværkere

Vi kommer gerne ud for at udføre flytterengøring, når håndværkerne er færdige, og når maleren også har afsluttet sit arbejde. Vi udfører en grundig hovedrengøring med afkalkning af badeværelse, rensning af ovn og vinduespudsning med videre. Herefter er lejligheden eller huset klar til den nye lejer eller ejer.

Vi laver gerne et tilbud, og vi laver gerne en fast aftale, hvis I er et boligselskab eller en boligforening. Vi har mere end 20 års erfaring, og vi kan tilbyde flytterengøring til en konkurrencedygtig pris. Vi kan også finde en billig løsning, hvis budgettet er begrænset.​

​Vi har en række faste, dygtige og stabile medarbejdere. De sørger for, at vi altid overholder vores aftaler, betingelser og leveringsfrister i forbindelse med flytterengøring. 

Derfor kan I forvente en høj kvalitet i vores arbejde, og derfor bliver vi tit anbefalet af andre, som kender os.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om flytterengøring og hovedrengøring. Vi tager gerne en drøftelse om jeres ønsker og behov. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud på den ønskede rengøring. 

Du kan ringe til os på telefon 20 16 20 76​ for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail info@mrclean-rengoring.dk​.

Vores nye kunder får
​50% rabat ​​den første måned!