Tømning af skakte og anden affaldshåndtering​

​Leder I efter en virksomhed, som kan stå for tømning af skakte? Hos MR. CLEAN APS udfører vi tømning af skakte og anden affaldshåndtering for boligforeninger, boligselskaber og lignende. Vi har kunder i blandt andet Vanløse, Brønshøj, København, Storkøbenhavn og omegn.

Speciale i ejendomsservice såsom tømning af skakte

Vi har specialiseret os i alle former for ejendomsservice. Vi varetager gerne al udendørs og indendørs vedligeholdelse. Det gælder alt fra trappevask til affaldshåndtering. I kan også vælge, at vi kun står for tømning af skakte i en form for abonnementsaftale.

Behovet for tømning af skakte er forskelligt fra ejendom til ejendom, men vi tømmer gerne hver morgen. Vi laver naturligvis en aftale, som er tilpasset jeres individuelle behov. Vi tilbyder råd og vejledning, så I finder den bedste aftale til en pris inden for jeres budget.

​Vi har over 20 års erfaring med ejendomsservice, og vi har en række faste, dygtige og stabile medarbejdere. De sørger for, at vi lever op til vores aftaler og leveringsfrister. Det betyder, at du kan forvente høj kvalitet i vores arbejde. 

Dertil kommer, at vi har gode og konkurrencedygtige priser. Derfor bliver vi anbefalet af vores gamle kunder.

Kontakt os for at få et tilbud på håndtering af affald

Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om vores ejendomsservice, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på tømning af skakte.

Du kan ringe på telefon 20 16 20 76 for at få mere at vide. Eller du kan skrive til os på e-mail info@mrclean-rengoring.dk.

Vores nye kunder får
​50% rabat ​​den første måned!