Trappevask til lejlighedskomplekser, bolig- og andelsforeninger

Når man bor i en boligforening, andelsforening eller i et lejlighedskompleks, så er det ofte sådan at trappevask deles ud imellem de forskellige beboere, der er i opgangen. Dette kan betyde, at der ofte er en meget vekslende kvalitet af den trapperengøring, der udføres, da nogle bare hurtigt tørrer trapperne over, og så er det nok. 

Hos MR. CLEAN APS kan vi hjælpe dig med gulvvask i trappeopgange, så det altid er i den samme høje kvalitet - uanset om der er tale om en privat forening, erhvervsrengøring eller kontorrengøring. Vi kører ud i områderne omkring Vanløse, Brønshøj, København og Storkøbenhavn. 

Individuelle aftaler for trappevask

Hos os kan vi tilbyde jer en individuel aftale på trappevask, som passer lige præcis til jeres behov. Hvad end I har brug for, at trapperne bliver vasket ugentligt eller månedligt, så sørger vi selvfølgelig for, at trapperne bliver gjort lige godt rent hver eneste gang.​

Hvad koster trappevask?

Priser kommer meget an på omfanget af opgaven og hvor ofte I skal have vasket gulvet i opgangene. I er naturligvis velkommen til at kontakte os for en helt uforpligtende pris på jeres skræddersyet trappevask-aftale.​

Få en god oplevelse

Vi sørger altid for at standarden for jeres trappevask er helt i top, og vores erfarne trappevaskere møder altid op til tiden for at udføre jobbet til perfektion. Lader I os stå for jeres trapperengøring, så er I sikret et topresultat!

​Vil I have et uforpligtende tilbud på jeres opgang i København eller Vanløse, så giv os et kald på telefon 20 16 20 76 eller skriv til e-mail: info@mrclean-rengoring.dk.

Vores nye kunder får
​50% rabat ​​den første måned!